خاطراتی از مسئولین

محال بود که نامه‌ای بی‌پاسخ بماند یا کنار بگذارد یا سهل انگاری کند/پیگیری شخصی مسائل آموزش و پرورش

مصاحبه بااكبر بردستاني تفت:

تبلیغات ایشان چگونه بود؟

تبلیغات ایشان نسبت به بقیه خیلی ساده و کمتر از بقیه بود و اصلا در دور دوم تبلیغاتشان در حد صفر بود، چون ایشان عملشان تعریف از خودشان بود؛ یعنی کوچکترین روستایی نبود که ایشان سر نزند و ایشان با عمل کار را انجام می‌داد که مردم هم الحمدلله با آن بینش و بصیرت که داشتند، ایشان را شناختند و حتی نسبت به دور قبل رای بالاتری داشتند.

در دوران نمایندگی چگونه با ایشان همکاری داشتید؟

ما مشکلات مردم را منعکس می‌کردیم، چون ما در ستاد ایشان رفت و آمد داشتیم، مردم به ما مراجعه می‌کردند و ما منعکس می‌کردیم و حتی‌الامکان تمام نامه‌هایشان را جواب می‌دادند و ما به ایشان اطلاع می‌دادیم و ایشان سریعا یا تلفنی یا کتبی پاسخ می‌دادند.

ایشان به همه نامه‌ها پاسخ می‌دادند؟

محال بود که نامه‌ای بی‌پاسخ بماند یا کنار بگذارد یا سهل انگاری کند. مثلا برای نمونه آخرین نامه‌ای که درباره مشکلات شهر به ایشان داده بودیم که خیلی هم مهم بود، وقتی که ایشان سکته کردند، من پیگیری کردم و دیدم که ایشان نامه را در بایگانی خودشان گذاشته بودند و من خودم احتمال دادم که نتوانستند جواب بدهند، اما متوجه شدم که این نامه را هم بالاخره جواب داده بودند.

آیا پیگیری‌های ایشان اثرگذار هم بود یا خیر؟

بله حتما. تا آنجا که امکان داشت، خودشان با ادارات مربوطه تماس می‌گرفتند و اگر هم نمی‌توانستند، به آن فرد می‌گفتند که به فلان جا برو! من نامه تو را به مسئول مربوطه دادم و پیگیری کن و نتیجه را بگیر.

ایشان خیلی ساده‌زیست بود و بین مردم بود و در روستاها در چند جلسه که من همراه ایشان بودم، وقتی کنار کشاورزها می‌رفتیم، همانجا وسط باغ و زمین کشاورزی می‌نشست و عبایش را کنار خودش می‌گذاشت و مشکلات را گوش می‌کرد و رسیدگی می‌کرد و شاید کسی که از کنار رد می‌شد، فکر می‌کرد که حاج آقا کشاورز است.

از سرکشی‌هایشان به روستاها بگویید؟

در جاهایی که بنده همراهشان بودم، پروژه‌هایی که می‌خواستند سرکشی، کنند مرتب نظارت داشتند و من تعجب می‌کردم. صبح پنج شنبه که می‌آمد، بایستی به خانواده شان می‌رفتند، اما مستقیم به حوزه انتخابیه می‌رفت و به مشکلات و کارها رسیدگی می‌کرد.

 

پیگیری شخصی مسائل آموزش و پرورش

تا جایی که به یاد دارم، ایشان تقریبا در تمام جلسات شورای آموزش و پرورش شرکت می‌کرد و با حضور ایشان خیلی از مشکلات ما کم می‌شد.سال گذشته مشکل اقتصادی داشتیم و وضعیت عمرانی و بودجه بد بود و سقف سه تا از مدارس ما فروریخت. اتفاقادریکی ازجلسات سال پیش خدمت ایشان بودیم واین مسئله را در جلسه مطرح کردم. ایشان جلسه مجلس را ترک کرد و به شورای آموزش و پرورش استان رفت و این موضوع را در حضور مدیر کل نوسازی استان و مدیر آموزش و پرورش کل استان مطرح و پیگیری کرد.

از طرف دیگر ایشان در مجلس به وزیر آموزش و پرورش نامه نوشت و این موضوع را مطرح کرد و در هر صورت آن چنان تمام مسئولین را درگیر این موضوع کرد که توانستیم با این بودجه کم، سقف سه تا از مدارس را تعمیر و ایزوگام کنیم. بعد از آن به من گفت: چند تا از این طور مدارس دارید؟ من سیزده مدرسه را معرفی کردم و باز برای آنها هم مکاتبات زیادی انجام دادند.

عبدالمجید زارع، مدیر وقت آموزش و پرورش شهرستان تفت

باز نشر محتوا با ذکر منبع " تارنمای فرهنگی مرحوم یحیی زاده" مجاز می باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*